fbpx

Apartmaji – najbolj priljubljena namestitev

Hrvaška je ena najboljših počitniških destinacij v Evropi z bogato ponudbo apartmajev. V Jadranu je veliko število majhnih otokov, ki so idealni za počitnice na Hrvaškem, kjer si lahko ogledate čudovito naravno pokrajino in kristalno čisto morje. Hrvaška je bogata tudi z zgodovino in kulturnimi znamenitostmi. Zgodovinska mesta, kot so Dubrovnik, Split in Pulj, s svojim osupljivim videzom privabljajo številne obiskovalce. Bolj aktivni dopustniki lahko med počitnicami na Hrvaškem uživajo v različnih športnih dejavnostih, kot so potapljanje, kajakaštvo, odbojka na mivki, kolesarjenje in druge. Kulinarični navdušenci bodo uživali v hrvaški kuhinji, ki ponuja pestro izbiro jedi iz svežih in lokalnih proizvodov, kot so ribe, oljke in vino. Kombinacija teh dejavnikov zagotavlja idealen kraj za preživljanje počitnic na Hrvaškem s prijatelji ali družino.

Z iskalnikom lahko poiščete apartmaje na Hrvaškem, ki ustrezajo vašim potrebam: blizu morja, na mirni lokaciji ali s čudovitim razgledom. Na Hrvaškem lahko odkrivate tudi živahna mesta ali se sprehajate ob slikoviti obali. Široka ponudba več tisoč apartmajev, ki se nahajajo vzdolž celotne jadranske obale, vam bo olajšala izbiro počitniške destinacije. Apartmaji na Hrvaškem so na voljo v različnih velikostih, zato lahko izberete točno po svojih zahtevah, potrebah svoje družine ali okusu svojih prijateljev. Hrvaški apartmaji so pogosto opremljeni s popolnoma opremljenimi kuhinjami, tako da lahko prihranite denar, če si sami pripravite obroke. Na Hrvaškem boste našli tudi luksuzne apartmaje, ki zagotavljajo visok standard nastanitve za bolj zahtevne dopustnike. Številni apartmaji ponujajo tudi druge dodatne storitve, kot so bazen, restavracija na kraju samem ali brezžični internet.

Preberite popolne informacije o apartmajih na Hrvaškem, mnenja obiskovalcev, oglejte si fotogalerije, bližnje plaže in druge bližnje zanimivosti.

Apartma Hrvaška – to je najpogostejša izbira za preživljanje prijetnih počitnic.

Priporočamo:

      Apartmaji Hrvaška 2023Hoteli Hrvaška 2023Chorvátsko Ubytovanie 2023Chorvatsko Ubytování 2023Urlaub Kroatien 2023Urlaub Kroatien 2023Hiške za najem 2023Križarjenja po morju 2023