fbpx

Baška Voda – Sredozemsko letovišče

Baška Voda je znano letovišče na Makarski rivieri, ki je videti kot majhno sredozemsko moderno in živahno mesto, medtem ko je bilo nekoč ribiško in kmečko naselje. V njem živi skoraj 3.000 prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem s turizmom in kmetijstvom. Na pobočjih gričkov rastejo vinska trta, oljke, figovci in češnje maraske. Baška Voda ima čudovito lego pod gorovjem Biokovo, ponaša se z bogato vegetacijo in borovimi gozdovi, ki segajo do čudovitih plaž, značilnih za Srednjo Dalmacijo, in je večkrat prejela najprestižnejše hrvaško turistično priznanje, Modri cvet (Plavi cvijet). V letovišču Baška Voda vas bo navdušilo tipično sredozemsko podnebje z milimi zimami ter suhimi, toplimi in zelo sončnimi poletji.

Izbirate lahko med številnimi namestitvenimi zmogljivostmi v znanem letovišču Baška Voda na Makarski rivieri s čudovitim sredozemskim videzom in čudovitimi plažami.

Namestitev Baška, Apartmaji Baška, Počitnice Baška, Hoteli Baška, Last Minute Baška

      Apartmaji Hrvaška 2024Chorvátsko Ubytovanie 2024Chorvatsko Ubytování 2024 Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien 2024Urlaub Kroatien 2024Hiške za najem 2024Križarjenja po morju 2024