fbpx

Bibinje – nekaj kilometrov dolga promenada

Bibinje je majhno turistično letovišče, ki se nahaja južno od Zadra in je del več kilometrov dolge promenade s čudovitimi plažami in čistim morjem, ki se razteza vzdolž obale ob Jadranski magistrali. Bibinje ima več kot 4.000 prebivalcev. V mestu so številne restavracije in bari, kjer lahko v polnosti uživate v Dalmaciji in okušate lokalne specialitete, kot so jagnjetina na žitu ali sveže ribe z domačim oljčnim oljem in vinom. Poleg sproščanja ob morju in sončenja lahko v Bibinju uživate tudi v športnih dejavnostih, kot so deskanje, vožnja s kajakom in plavanje. Ljubiteljem narave priporočamo ogled Narodnega parka Kornati.

Mesto je znano tudi po svoji bogati zgodovini in kulturi s številnimi cerkvami in spomeniki, med katerimi sta najbolj znana cerkev svetega Janeza Krstnika z zanimivo zbirko sakralnih predmetov iz 15. stoletja in lokalni muzej z dragoceno etnografsko zbirko.

Izbirate lahko med široko ponudbo nastanitev v Bibinju s kilometrsko promenado, čudovitimi plažami in čistim morjem.

Namestitev Bibinje, Apartmaji Bibinje, Počitnice Bibinje, Hoteli Bibinje, Last Minute Bibinje

      Apartmaji Hrvaška 2024Chorvátsko Ubytovanie 2024Chorvatsko Ubytování 2024 Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien 2024Urlaub Kroatien 2024Hiške za najem 2024Križarjenja po morju 2024