fbpx

Lopar – dom čudovite rajske plaže

Lopar je priljubljeno turistično mesto, ki se nahaja na severnem koncu otoka Raba v veliki dolini in ima več kot 1.200 prebivalcev. Z otokom Krk ga povezuje trajekt Valbiska – Lopar, s celino pa trajekt Mišnjak – Stinica. V bližini Loparja se nahaja ena najbolj znanih plaž z modro zastavo. Peščena plaža Rajska Plaža je dolga približno 2 km in ponuja številne možnosti za rekreacijo – odbojko na mivki, tobogane, otroška igrišča, vodne skuterje in druge zanimivosti. V Loparju lahko izbirate med številnimi restavracijami in bari, zabavnimi in rekreacijskimi vsebinami ter uživate v prijetnih počitnicah na Hrvaškem. V bližini Loparja se nahaja zanimiv Geološki park Lopar, ki je bogat s fosili in drugimi geološkimi zanimivostmi. Iz Loparja je vredno obiskati mesto Rab s številnimi zgodovinskimi spomeniki ali odkrivati naravo tega zelenega otoka zaradi številnih pohodniških in kolesarskih poti.

V hrvaškem letovišču Lopar na otoku Rabu z eno najlepših plaž na Jadranu, Rajsko plažo, lahko izbirate med široko ponudbo namestitev.

Namestitev Lopar, Apartmaji Lopar, Počitnice Lopar, Hoteli Lopar, Last Minute Lopar

      Apartmaji Hrvaška 2024Chorvátsko Ubytovanie 2024Chorvatsko Ubytování 2024 Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien 2024Urlaub Kroatien 2024Hiške za najem 2024Križarjenja po morju 2024