fbpx

Lopar – dom čudovite rajske plaže

Lopar je priljubljeno turistično mesto, ki se nahaja na severnem koncu otoka Raba v veliki dolini in ima več kot 1.200 prebivalcev. Z otokom Krk ga povezuje trajekt Valbiska – Lopar, s celino pa trajekt Mišnjak – Stinica. V bližini Loparja se nahaja ena najbolj znanih plaž z modro zastavo. Peščena plaža Rajska Plaža je dolga približno 2 km in ponuja številne možnosti za rekreacijo – odbojko na mivki, tobogane, otroška igrišča, vodne skuterje in druge zanimivosti. V Loparju lahko izbirate med številnimi restavracijami in bari, zabavnimi in rekreacijskimi vsebinami ter uživate v prijetnih počitnicah na Hrvaškem. V bližini Loparja se nahaja zanimiv Geološki park Lopar, ki je bogat s fosili in drugimi geološkimi zanimivostmi. Iz Loparja je vredno obiskati mesto Rab s številnimi zgodovinskimi spomeniki ali odkrivati naravo tega zelenega otoka zaradi številnih pohodniških in kolesarskih poti.

V hrvaškem letovišču Lopar na otoku Rabu z eno najlepših plaž na Jadranu, Rajsko plažo, lahko izbirate med široko ponudbo namestitev.

Namestitev Lopar, Apartmaji Lopar, Počitnice Lopar, Hoteli Lopar, Last Minute Lopar
Priporočamo:

      Apartmaji Hrvaška 2023Hoteli Hrvaška 2023Chorvátsko Ubytovanie 2023Chorvatsko Ubytování 2023Urlaub Kroatien 2023Urlaub Kroatien 2023Hiške za najem 2023Križarjenja po morju 2023