fbpx

Novigrad – mirno mesto za družine

Novigrad je majhno mesto na severu hrvaškega polotoka Istra, ki ohranja mirno mediteransko vzdušje in je idealen kraj za tiste, ki se želijo sprostiti na počitnicah na Hrvaškem. Novigrad ima več čudovitih plaž s čistim morjem. Nekatere od njih so primerne za družine z otroki, druge pa so primernejše za druge starostne skupine. Poleg peščenih plaž so v Novigradu tudi parki, restavracije, kavarne in bari, kjer se lahko sprostite po dnevu na plaži ali ogledu znamenitosti.

Čeprav je Novigrad mirno hrvaško letovišče, to ne pomeni, da se v njem nič ne dogaja. Konec junija in v začetku julija v več novigrajskih parkih poteka glasbeni festival Parkfest, sredi avgusta pa se v mestu odvija tridnevna folklorna zabava Pelagius Festa v čast mestnemu zavetniku. Uživate lahko v koncertih na prostem, se udeležite lokalnih športnih iger in poskusite lokalne ribje specialitete.

V mirnem istrskem mestu lahko izbirate med široko paleto apartmajev, hotelov in drugih nastanitev.

Namestitev Novigrad, Apartmaji Novigrad, Počitnice Novigrad, Hoteli Novigrad, Last Minute Novigrad

      Apartmaji Hrvaška 2024Chorvátsko Ubytovanie 2024Chorvatsko Ubytování 2024 Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien 2024Urlaub Kroatien 2024Hiške za najem 2024Križarjenja po morju 2024