fbpx

Tučepi – mesto z najdaljšo plažo

Tučepi so majhno mestece na priljubljeni Makarski rivieri, ki leži ob vznožju gore Biokovo in ima več kot 1.800 prebivalcev. Tučepi so znani po najdaljši in najlepši prodnati plaži na Makarski rivieri, ki je dolga več kot 4 km, ob njej pa poteka čudovita promenada, idealna za dolge sprehode. Na promenadi so številne restavracije, kavarne, izposojevalnice športnih rekvizitov in otroška igrišča. Mesto in njegova okolica nudita idealne pogoje za počitnice na Hrvaškem, prijetne družinske počitnice (zaradi postopnega vstopa v morje), zaradi bližine Makarske pa tudi za turiste, ki iščejo adrenalin in zabavo. Tučepi se nahajajo v Srednji Dalmaciji, v bližini čudovitih naravnih znamenitosti. Zaradi čistega morja in čudovitih gora so Tučepi privlačna, celo razkošna počitniška destinacija.

Nedaleč stran od Tučepov se nahaja mesto Split, ki ponuja številne druge možnosti za zabavo, gastronomijo in ogled zgodovinskih znamenitosti. Iz mesta se lahko odpravite tudi na uro dolg sprehod do izvirne gorske vasi Gornji Tučepi, od koder se odpira čudovit razgled na hrvaška otoka Brač in Hvar. Če boste pot nadaljevali približno 3 ure, boste prišli do Sv. Jure, najvišjega vrha gorovja Biokovo (1.762 m).

Izbirate lahko med široko paleto namestitev v priljubljenem hrvaškem mestu Tučepi z najdaljšo in najlepšo prodnato plažo na Makarski rivieri.

Namestitev Tučepi, Apartmaji Tučepi, Počitnice Tučepi, Hoteli Tučepi, Last Minute Tučepi
Priporočamo:

      Apartmaji Hrvaška 2023Hoteli Hrvaška 2023Chorvátsko Ubytovanie 2023Chorvatsko Ubytování 2023Urlaub Kroatien 2023Urlaub Kroatien 2023Hiške za najem 2023Križarjenja po morju 2023