fbpx

Družinske počitnice na priljubljeni

Hrvaška je idealna za družinske počitnice iz več razlogov. Hrvaška je blizu Slovenije in ponuja veliko apartmajev s kuhinjo, tako da lahko hitro pripravite nekaj za otroke, če ne želite iti v restavracijo. Veliko nastanitev je blizu morja, zato boste z otroki lažje prišli na plažo v najkrajšem možnem času. Več letovišč, večjih ali manjših, je idealnih za počitnice z otroki, saj imate v bližini trgovine, restavracije in številne zanimivosti, ki otroke zabavajo. Večina plaž ima postopen vstop v morje, kjer vam ni treba skrbeti za varnost otrok in ni nevarnosti visokih valov. Hrvaška je idealna zaradi velikega števila otokov, ki ponujajo spektakularno pokrajino, naravne lepote in veliko raznolikost, tako da vsakdo lahko najde nekaj zase. Morje je najboljši način, da so otroci med počitnicami zadovoljni. Najbolj priljubljeni destinaciji za družinske počitnice z otroki na Hrvaškem sta Vir in Nin.

Izbirate lahko med številnimi apartmaji za idealne družinske počitnice z vsemi storitvami, ki jih na Hrvaškem potrebujete vi in vaša družina.

Uživanje na Hrvaškem z otroki je optimalen poletni dopust.

Priporočamo:

      Apartmaji Hrvaška 2023Hoteli Hrvaška 2023Chorvátsko Ubytovanie 2023Chorvatsko Ubytování 2023Urlaub Kroatien 2023Urlaub Kroatien 2023Hiške za najem 2023Križarjenja po morju 2023