fbpx

Hrvaška Hoteli

Hoteli na Hrvaškem so označeni glede na njihovo opremljenost z ustreznim številom zvezdic, večinoma od dveh do petih, pri čemer dve zvezdici označujeta preprostejši, pet zvezdic pa najbolj luksuzen hotel. Kategorizacijo določajo opremljenost hotelske sobe (kopalnica, stranišče, telefon, televizija), hotelska ponudba (lastna restavracija, bazen (notranji ali zunanji), savna, fitnes) in druge storitve. Za dražje hotelske ponudbe je na voljo možnost All Inclusive, ki večinoma vključuje polni penzion, druge vrste hrane, neomejeno uživanje brezalkoholnih pijač, piva in vina ter brezplačno uporabo vseh hotelskih storitev. V več hotelih je na voljo tudi možnost nastanitve s hišnim ljubljenčkom.

Rezervirajte hotel na Hrvaškem z bazenom, storitvami all inclusive, fitnesom in vsemi potrebnimi vsebinami. Od najlepših plaž Dalmacije, Kvarnerja in Istre do znanih mest Dubrovnika, Splita in Zadra, izberite idealno destinacijo.

Priporočamo:

      Apartmaji Hrvaška 2023Hoteli Hrvaška 2023Chorvátsko Ubytovanie 2023Chorvatsko Ubytování 2023Urlaub Kroatien 2023Urlaub Kroatien 2023Hiške za najem 2023Križarjenja po morju 2023