fbpx

Luksuzne vile in počitniške hiše

Če imate na počitnicah radi razkošje in se radi razvajate, izberite namestitev v luksuzni vili na Hrvaškem, ki ponuja čudovito notranjost, urejeno zunanjost, kjer je običajno bazen, celotno okolje nastanitve je prijetno in zagotavlja dovolj zasebnosti. Izberite luksuzno namestitev v bližini plaže, s pogledom na morje, z možnostjo uporabe čolna in drugih dodatnih storitev. Te luksuzne vile se nahajajo na čudovitih območjih Hrvaške, obkrožene so z zelenjem in ponujajo veliko možnosti za sprostitev in rekreacijo. Izbirate lahko med različnimi vrstami namestitve – od družinskih počitniških hiš z zasebnim bazenom do apartmajev v središču mesta, primernih za pare ali družine. Običajno je na voljo opremljena kuhinja, brezplačno parkirišče in brezplačen brezžični internet. Sobe so prostorne, vključujejo 2 ali 3 spalnice, veliko dnevno sobo s kaminom, jedilno mizo in hladilnikom.

Izberite luksuzno namestitev, vile in počitniške hiše na Hrvaškem v skladu s svojimi zahtevami za prijeten dopust in uživajte v največjem udobju med bivanjem.

      Apartmaji Hrvaška 2024Chorvátsko Ubytovanie 2024Chorvatsko Ubytování 2024 Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien 2024Urlaub Kroatien 2024Hiške za najem 2024Križarjenja po morju 2024