fbpx

Najem čolnov in jadrnic na Hrvaškem

Hrvaška obala in njeni otoki so idealni za čolnarjenje, jadranje ali jahanje. Sezona na Hrvaškem običajno traja od maja do oktobra. Križarjenja z ladjo ponujajo razkošje popolne svobode, zasebnost in nenavadno izkušnjo odkrivanja novih krajev na hrvaški obali. Nič ni bolj mirnega kot odkrivanje oddaljenih otokov ali preprosto privezovanje čolna na zapuščeni plaži. Hrvaška in njeni otoki čakajo, da jih odkrijete, na primer zalivi na otoku Braču, neokrnjeni zalivi in plaže Hvara, Korčule in neštetih drugih otokov ob obali ali romantični otok Vis.

Najemite čoln, uživajte v jadranju na odprtem morju, privezujte ga, kjer želite, in uživajte v lepotah celotne hrvaške obale in otokov.

Uživajte v počitnicah na Hrvaškem in poiščite malo obiskane kraje na čudoviti hrvaški obali. Od osamljenih zalivov do zapuščenih plaž – na voljo boste imeli veliko priložnosti za odkrivanje številnih hrvaških otokov.

      Apartmaji Hrvaška 2024Chorvátsko Ubytovanie 2024Chorvatsko Ubytování 2024 Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien 2024Urlaub Kroatien 2024Hiške za najem 2024Križarjenja po morju 2024