fbpx

Namestitev ob morju

Sanjate o tem, da bi zjutraj, takoj ko se zbudite, zapustili stanovanje in skočili v morje? Jadransko obalo sestavlja več kot tisoč otokov, številni grebeni, zalivi in zalivi, ki skrivajo čudovite hrvaške plaže. Med najbolj znanimi so Zlatni rat v Bolu na Braču, Jagodna na Hvaru ali Banje v Dubrovniku. Pogled na morje in valove, ki oblivajo obalo, ali na ladje in čolne v mesečini – vse to lahko doživite sami, če bivate v apartmaju v bližini plaže.

Ne glede na to, ali imate raje peščene ali prodnate plaže in želite najti apartmaje, hiše na plaži ali drugo nastanitev ob morju, v živahnem letovišču ali na samem, na otoku ali na celini, si oglejte vse možnosti in filtrirajte ponudbo glede na svoje zahteve.

Za udobnejše počitnice na Hrvaškem izberite namestitev ob morju. Zagotovo bo vsakdo užival, ko se bo zbudil ob pogledu na turkizno morje in šumenje morskih valov.

Nastanitev na Hrvaškem ob morju je priljubljena možnost za udobne počitnice.

Priporočamo:

      Apartmaji Hrvaška 2023Hoteli Hrvaška 2023Chorvátsko Ubytovanie 2023Chorvatsko Ubytování 2023Urlaub Kroatien 2023Urlaub Kroatien 2023Hiške za najem 2023Križarjenja po morju 2023