fbpx

Nastanitev s psom ali drugimi hišnimi ljubljenčki na Hrvaškem

Želite preživeti nepozabne počitnice na Hrvaškem in želite s seboj vzeti psa ali drugega hišnega ljubljenčka? Ponujamo širok izbor apartmajev, ki so primerni za pse in druge hišne ljubljenčke. Če vam je všeč ideja, da bi čudovite počitnice na Hrvaškem preživeli s svojim hišnim ljubljenčkom, ne spreglejte naše izbire namestitev na Hrvaškem, kjer so hišni ljubljenčki dovoljeni. Ponujamo širok izbor apartmajev in hotelov, ki so primerni za bivanje z najboljšim človekovim prijateljem.

Počitniške destinacije niso tabu za lastnike psov. Tudi Hrvaška ponuja veliko število plaž, prijaznih do psov, kot so Kvarnerska riviera, mesto Reka na severu Hrvaške ali otok Krk. S svojim psom se lahko kopate tudi v morju v Istri ali Dalmaciji. Psom ali drugim hišnim ljubljenčkom ni treba ostati doma brez vas.

Izbirate lahko med številnimi namestitvami na Hrvaškem, kjer so hišni ljubljenčki dobrodošli, in uživate na počitnicah z njimi.

Počitnice s hišnimi ljubljenčki na Hrvaškem so dostopne.

      Apartmaji Hrvaška 2024Chorvátsko Ubytovanie 2024Chorvatsko Ubytování 2024 Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien 2024Urlaub Kroatien 2024Hiške za najem 2024Križarjenja po morju 2024