fbpx

Počitnice Robinson Crusoe na samem

Nastanitev v slogu Robinsona Crusoeja, torej v popolni osami, je danes pogosta destinacija ne le za pustolovce. Vaša počitniška namestitev se običajno nahaja na oddaljenih destinacijah, v zalivih, zalivčkih, majhnih otokih, torej v popolni izolaciji, v samoti, celo v divjini. Če iščete tovrstno namestitev, vam zagotavlja popoln mir, tišino in bivanje v objemu narave.

Ko bivate v slogu Robinsona Crusoeja, živite sami sredi hrvaškega podeželja, znanega tudi kot Robinson Crusoe Hrvaška. Hiše večinoma niso priključene na vodovodno in električno omrežje. Deževnica se zbira v cisternah, elektrika pa se proizvaja s sončno energijo. V hišah običajno ni tople vode, tuši pa so na dvorišču. Vodo in elektriko je treba uporabljati racionalno. Prav tako je priporočljivo, da se vnaprej založite z živili, saj so trgovine pogosto daleč stran.

Če se želite med počitnicami popolnoma odklopiti, si odpočiti od vsakdanjega stresa in doživeti avanturistično sprostitev v naravi daleč od civilizacije, izberite osamljeno namestitev na Hrvaškem.

Popolno odklopljenost, mir in sprostitev na počitnicah vam bo zagotovila namestitev v osamljenih hišah ali svetilnikih.

      Apartmaji Hrvaška 2024Chorvátsko Ubytovanie 2024Chorvatsko Ubytování 2024 Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien 2024Urlaub Kroatien 2024Hiške za najem 2024Križarjenja po morju 2024