fbpx

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako izvem, ali je na voljo nastanitev?
Ko kliknete na določeno nastanitev, se na dnu prikaže koledar, v katerem si lahko ogledate trenutno razpoložljivost.Kako izvem, ali je na voljo nastanitev?

Kje so navedene cene nastanitve?
Ko kliknete na določeno nastanitev, se na dnu prikaže koledar, v katerem lahko vidite ceno za posamezne noči, in ko izberete želeni datum, se prikaže skupna cena.

Kdaj moram plačati rezervacijo?
Za potrditev rezervacije je treba plačati kavcijo, ki vam bo prikazana med postopkom rezervacije, in sicer odstotek celotnega zneska ali celoten znesek, običajno tretjino, preostanek pa se plača na kraju samem neposredno najemodajalcu. Rezervacije, plačane takoj s kartico, so samodejno potrjene, vendar bo plačilo odtegnjeno po potrditvi s strani najemodajalca.

Kdaj bom prejel potrditev rezervacije?
Po knjiženju plačila na račun našega partnerja boste po e-pošti prejeli potrditev zakupljene storitve z vsemi potrebnimi podatki, vključno s kontaktnimi podatki najemodajalca.

Ali lahko prekličem ali spremenim rezervacijo?
Preklic ali spremembo je treba opraviti pisno, npr. po e-pošti. Za to storitev se običajno zaračuna pristojbina ali strošek odpovedi. Vse trenutne pristojbine so navedene v splošnih pogojih nastanitve.

Ali lahko pridete s hišnim ljubljenčkom?
Pri izbiri nastanitve kliknite na Filter in označite ikono psa, da filtrirate samo nastanitve, v katerih je mogoče pripeljati hišnega ljubljenčka.

Kaj naj vzamem s seboj, če bivam v svetilniku?
S seboj morate vzeti dovolj hrane, brisače, kuhinjske krpe, vžigalice za prižiganje štedilnika, čistila in druge potrebščine za bivanje v svetilniku. Hrano lahko za doplačilo prinesete v svetilnike Savudrija, Veli Rat in Struga, po dogovoru pa tudi v svetilnike Sveti Ivan na pučini, Porer in Prišnjak. Ostala svetilnika Sušac in Palagruža se nahajata na odprtem morju, kjer dostava hrane med bivanjem ni mogoča.

Kaj če se mi med bivanjem v svetilniku kaj zgodi?
Vsi svetilniki imajo radijske postaje in kanale za nujne primere, prek katerih lahko pokličete nujno medicinsko pomoč ali poiščete zdravniški nasvet. Za stranko v nevarnosti bo medicinska pomoč prispela z motornim čolnom ali helikopterjem. Poleg tega v vseh svetilnikih, razen v Prišnjaku, prebivajo njihovi oskrbniki in njihove družine.

      Apartmaji Hrvaška 2024Chorvátsko Ubytovanie 2024Chorvatsko Ubytování 2024 Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien 2024Urlaub Kroatien 2024Hiške za najem 2024Križarjenja po morju 2024